Τρίτη 26 Μαΐου 2009

5ο Ετήσιο Τεχνικό Σεμινάριο Παραδοσιακών Ιαπωνικών Πολεμικών Τεχνών


Το 5ο Ετήσιο Σεμινάριο Ιαπωνικών Πολεμικών Τεχνών (koryu bugei) πέρασε ήδη στην μνήμη μας. Για λίγες ημέρες όλοι μαζί ζήσαμε ένα πολύ όμορφο κλίμα το οποίο αν και είχε ως κύρια κατεύθυνση την εκπαίδευση στις παραδοσιακές Γιαπωνέζικες πολεμικές τέχνες εντούτοις άγγιξε και τις καρδιές μας με την γνωριμία μεταξύ όλων των μελών του Συνδέσμου από τις Σχολές της Αθήνας, Βόλου, Κομοτηνής, Διδυμοτείχου και φυσικά από την Αλεξ/πολη.Ο Tanaka Fumon SOKE και η Tanaka Midori sensei με τις υψηλού επιπέδου γνώσεις που προσέφεραν στους συμμετέχοντες πάνω στο παραδοσιακό jujutsu και στο iai-jutsu αντάμειψαν με το παραπάνω όλους όσους ήρθαν στην Αλεξ/πολη και μας τίμησαν με την παρουσία τους.
Ευχαριστώ όλους όσους συνέβαλαν για την επιτυχία του σεμιναρίου το οποίο έχει ήδη γίνει θεσμός. Ελπίζω και θέλω να πιστεύω ότι πολύ σύντομα θα φιλοξενηθεί και σε άλλες πόλεις όπου οι Σχολές/Σύλλογοί μας αναπτύσσουν το aiki-jujutsu και το iai-jutsu.

Εύχομαι στο επόμενο ετήσιο σεμινάριο η προσέλευση να είναι υπερδιπλάσια. Έως τότε όμως μην σταματήσετε την άσκηση στο aiki-jujutsu και στο iai-jutsu.

Σας ευχαριστώ θερμά
ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ Κων/νοςΤεχν. Επικεφαλής Ελληνικού Συνδέσμου Ιαπωνικών Πολεμικών Τεχνών